Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΄73!!

Η Χούντα των ΠΑΣΟΚ- Ε.Ε- Δ.Ν.Τ. δείχνει το πραγματικό τους πρόσωπο!

Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με τα ψεύτικα τα λόγια ότι λεφτά υπάρχουν, σήμερα προσπαθεί να μας πείσει ότι αναγκάστηκε να μπει στο μηχανισμό στήριξης (ΔΝΤ).
Εμείς λέμε ότι η κυβέρνηση μΠΑτΣΟΚ είπε ψέματα στο λαό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του  κεφάλαιο και των επιχειρήσεων. Οι τοπικοί «μικροί» πρωθυπουργοί- περιφερειάρχες βγήκαν με ποσοστά 15%, δηλαδή ψηφίστηκαν από τους πρασινοφρουρούς και τους ΟΝΝΕΔίτες. Πράγμα που αποδεικνύει ότι οι τοπικοί «άρχοντες» δεν έχουν την στήριξη του λαού, ούτε την κοινωνική αποδοχή.
Η μόνη απάντηση σε αυτούς είναι τα κινήματα πόλης και γειτονιάς που πρέπει να τους κάνουν να τρέμουν και να μην ξαναπούν ότι «εκφράζουν» το λαό.
Το οργίασμα της σύγχρονης χούντας, φάνηκε με αφορμή τα δύο χρόνια από την εξέγερση του ΄08, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου ζήλεψε την τακτική του Γιώργου Παπαδόπουλου απαγορεύοντας την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας για 24 ώρες και χτυπώντας τις διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Αντικαθιστώντας τα ΕΑΤ- ΕΣΑ με την ασφάλεια, το στρατό με τα ΜΑΤ, τα τανκς του Πολυτεχνείου με τους ευέλικτους και επικίνδυνους ΔΕΛΤΑδες. Χτυπώντας φοιτητές- εργαζόμενους- άνεργους με ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ στο κεφάλι και με τα γκλοπ ανάποδα.
ΚΑΛΟΥΜΕ το λαό, τους εργαζόμενους και την νεολαία να βγει μαζικά στο δρόμο, να μαζικοποιήσει τους συλλόγους- σωματεία, το ανεξάρτητο πρωτοβάθμιο συντονισμό των σωματείων, τις επιτροπές γειτονιάς και κάθε μορφή συλλογικότητας που μπορεί πραγματικά να μπλοκάρει το αντί-εργατικό, αντί- δημοκρατικό όργιο της χούντας ΠΑΣΟΚ- Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
·    Να πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κάθε επίδοξος εκφραστής αυτής της πολιτικής,
·    Να ανατραπεί η χούντα ΠΑΣΟΚ- Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
·    Άρνηση – Διαγραφή του ληστρικού ιμπεριαλιστικού χρέους. Δεν θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία την κρίση που δημιούργησε το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις- εκφραστές του.
·    Κατάργηση των μονάδων καταστολής (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ)
·    Αφοπλισμός της αστυνομίας
·    Κάτω τα χέρια από το άσυλο - Διεύρυνση του ασύλου σε όλους τους εργατικούς χώρους και στα σχολεία.