Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ!!! (ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ)



Σε μια περίοδο που οι φοιτητές μάχονται 2 και πλέον μήνες ενάντια στο κλείσιμο των σχολών τους, εναντία στο σύνολο της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης και γενικότερα της αντιλαϊκής πολιτικής, η ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ της ΠΑΤΡΑΣ έχει οδηγηθεί σε ρεσιτάλ χυδαίου αποπροσανατολισμού και διαστρέβλωσης της ιδίας πραγματικότητας.
Δεν φτάνει που με κάθε τρόπο, όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθεί να σαμποτάρει τη μαχητική αντίδραση των φοιτητών προσπαθώντας να σταματήσει με έμμεσο τρόπο τις αντιδράσεις, τώρα έρχεται να το κάνει και με τον πλέον άμεσο φέρνοντας μπράβους μέσα στο ΤΕΙ με στόχο να χτυπήσει τους αγωνιστές φοιτητές.
Σήμερα ημέρα πραγματοποίησης των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων ΣΤΕ,ΣΔΟ,ΣΕΥΠ πριν τις εκλογές προσπάθησε να τα σαμποτάρει πατώντας πάνω στην αυτοδυναμία της μη φέρνοντας τα πρακτικά και τις σφραγίδες των συλλόγων και βγάζοντας ανακοίνωση ότι καλεί σε αναβολή των εκλογών.
Η τακτική της αυτή έχει ως σκοπό την διάσπαση των συλλόγων και των συλλογικών τους οργάνων ενόψει του νέου γύρου αντιπαράθεσης με το υπουργείο και την κυβέρνηση για το Σχέδιο “Αθηνά”. Για ακόμη μια φορά η ΠΑΣΠ δείχνει ποιός είναι ο ρόλος της μέσα στο ίδρυμα πιστή στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής χέρι-χέρι με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ (Καπλάνης) και στην διασφάλιση ότι η ομαλότητα θα συνεχίσει να υπάρχει, κανένας σύλλογος δεν θα αντιστέκεται, κανένας δεν θα διαμαρτύρεται. Όλα αυτά μέσω της τρομοκράτησης που γενικευμένα επιλέγουν.
Όσο για την ανακοίνωση της περί τρομοκράτησης των μελών της από τα μέλη του σχήματος της ΕΑΑΚ και περί αποκλεισμού της από τις φοιτητικές εκλογές εμείς τους καλούμε να συμμετέχουν σε αυτές ώστε να αποτυπωθεί ακόμα και εκεί η καταδίκη της πολιτικής τους.
ΠΑΣΠΙΤΕΣ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ