Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΑΦΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Περίπου ένα χρόνο πριν, (Απριλιος 2013) ο γραμματέας της νεολαιας ΠΑΣΟΚ, παρέα με μπράβους, επιτέθηκε σε σπουδαστές που εκείνη τη στιγμή κινητοποιούνταν απέναντι στον πρόεδρο του ΤΕΙ. Με πρωτοφανή βιαιότητα, ξυλοκόπησαν αγωνιστές και αγωνίστριες των σπουδαστικών συλλόγων, έστειλαν αρκετούς στο νοσοκομείο κι επιχείρησαν να επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας σε όλους όσους παρευρίσκονταν εκεί.

Το διάστημα που ακολούθησε η ΠΑΣΠ ένιψε τας χείρας της και ως σωστοί Πιλατοι αποποιήθηκαν τις ευθύνες, αλλά στη πραγματικότητα δεν πάτησαν ούτε μια μέρα στο ΤΕΙ φοβούμενοι την αντίδραση των σπουδαστών οι οποίοι μεσα απο τις γενικές συνελεύσεις των συλλογων καταδίκασαν το γεγονός και τους υπαίτιους. Τις δύο φορες που προσπάθησαν να ερθουν οργανωμένα στο ΤΕΙ οι φοιτητές ενθυμόυμενοι τα γεγονότα, υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις των συλλόγων τους και τους εδειξαν πως δεν χωράνε μπραβιλίκια και τραμπουκικες λογικές.

Η αυλαία άνοιξε παλι το Σάββατο 15-02-2014 όταν μέλη της ΠΑΣΠ ΤΕΙ σε γνωστό κατάστημα της Πάτρας προπηλάκισαν και χτύπησαν φοιτητή της ΣΤΕΦ και μέλος της ΕΑΑΚ εξω απο το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί. Οι Θρασύδειλοι ΠΑΣΠίτες για άλλη μια φορά επιτέθηκαν με τις γνωστές παρακρατικές τους μεθόδους

Τέτοιες ενέργειες δεν μας φοβίζουν μας εξοργίζουν .

Καλούμε τον σύλλογο να καταδικάσει τέτοιες μαφιόζικες, παρακρατικές πρακτικές και να σταθεί ενάντια σε αυτούς που τις εφαρμόζουν.