Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕIΕδώ και τόσο καιρό η ΠΑΣΠ έδινε αγώνα να μας πείσει πως δεν είχε καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ.
Αλλά όταν ήρθε ο μεγάλος αρχηγός έτρεξε σύσσωμη να τον υποδεχτεί. Όταν εκατοντάδες πολίτες βρίσκονταν έξω από την προεκλογική συγκέντρωση του Πασοκ διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική, η ΠΑΣΠ βρίσκονταν μέσα σε ρόλο   κλακαδόρου του Βενιζέλου. 
 Καμαρώστε τους μια εικόνα= χίλιες λέξεις


Η εκφραστές της σύγχρονης  χούντας μες στο ΤΕΙ απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο με ποιανού το μέρος είναι και τη συμφέροντα εξυπηρετούν. Είναι αυτοί που όλο το προηγούμενο διάστημα σαμπόταραν τις γενικές συνελεύσεις και συμμετείχαν σε αυτές μονό υπό το φόβο συνέχισης των καταλήψεων. Ηταν απόντες από όλες τις κινητοποιήσεις των συλλόγων για πρόσληψη καθηγητών  ώστε κανένας φοιτητής να μην μείνει εκτός εργαστηριού, καταγγέλλοντας κινητοποιήσεις συμφοιτητών μας όταν προέβηκαν στο χτίσιμο του ομοϊδεάτη τους(ΠΑΣΟΚΟΥ) Καπλάνη. Οι φοιτητές θα πρέπει να καταδικάσουν τους εκφραστές της κυβερνητικής πολιτικής μες στο ίδρυμα και να μαζικοποιήσουν τις μαζικές διαδικασίες των συλλόγων.